A miniszter újra félrelép szombaton a Városmajori Szabadtéri Színpadon

A József Attila Színház sikerdarabját – A miniszter félrelép című vígjátékot többéves szünet után újra műsorra tűzik. A darabot szombaton este a Városmajori Szabadtéri Színpadon nézheti meg a közönség. Ősztől a József Attila Színházban ismét repertoáron lesz a darab – közölte a Független Hírügynökséggel Juhász Regina a produkció sajtóreferense.

A szereplőknek nem jelentett problémát, hogy hosszú évekig nem játszották a darabot, néhány próba után ugyanúgy tudták a szöveget, mint régen, árulta el a sajtóreferens. Ez ugyanis egy olyan vígjáték, amelyen mindenki sír, a nevetéstől – idézte Juhász Regina az egyik főszereplőt, Koltai Róbertet.

A produkciót több mint 250 alkalommal láthatta a közönség a József Attila Színházban, a történetből készült filmnek pedig 700 ezer nézője volt. A szabadtéri előadás után a József Attila Színház ismét műsorra tűzi a darabot. Kérdésünkre Juhász Regina elmondta, októbertől láthatják a nézők a vígjátékot kőszínházban is.

2003-ban játszották utoljára a darabot a nézők. A 2007/2008-as színházi évadban Kern András, Koltai Róbert, Fehér Anna, Vándor Éva, Besenczy Árpád, Kaszás Géza és Szabó Éva ismét megmutatja, milyen az, amikor a miniszter félrelép.Sporthírek