A Mindszenti temetőben szidták a rendőröket

A Mindszenti temetőben szidták a rendőröket
Edelény, Miskolc, Encs, Szerencs, Tiszaújváros, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.


A megye rendőri szervei 2015. november 1-jén hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság I. Róbert 43 éves és I. Zoltán 73 éves miskolci lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 15 óra 15 perc körüli időben a miskolci Mindszenti temetőben hangoskodtak, agresszíven viselkedtek, majd a kiérkező és intézkedő rendőröket szidalmazták, amely cselekményük alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, a szerencsi-, a tiszaújvárosi-, az ózdi- és az encsi járőrök további egy-egy fővel szemben rendzavarás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi- és az edelényi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s