A Mikulás puttonya tele lesz sok-sok csokival

Dr. Veress Ágnes (balról) és dr. Bácskay Ágnes bírósági titkárok, valamint dr. Balogh Adrienn sajtótitkár
Dr. Veress Ágnes (balról) és dr. Bácskay Ágnes bírósági titkárok, valamint dr. Balogh Adrienn sajtótitkár - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A Miskolci Törvényszék ebben az évben is csatlakozott lapunk csokigyűjtési akciójához.

Kilenc nagy doboz csokoládéval érkeztek szerkesztőségünkbe kedden a Miskolci Törvényszék képviselői: dr. Veress Ágnes és dr. Bácskay Ágnes bírósági titkárok, valamint dr. Balogh Adrienn sajtótitkár. Az intézmény ugyanis – ahogy az elmúlt években – az idén is csatlakozott csokigyűjtő akciónkhoz.

Az édességeket a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógy­pedagógiai Módszertani Intézetének gyűjtöttük heteken át, és örömmel állapíthatjuk meg, hogy már tele a raktárunk csokival.

Dr. Balogh Adrienn lapunknak elmondta: a Miskolci Törvényszék számára a december a mindennapi feladatok ellátása mellett az adományozás hónapja is, így ebben az évben is az Észak-Magyarország jótékonysági akciója mellé állt. A dolgozók lelkesedését mutatja, hogy a törvényszék valamennyi járásbírósága, valamint a közigazgatási és munkaügyi bírósága is rész vett a Mikulás-napi gyűjtésben.

Édes meglepetés

„Az Éltes Mátyás iskolában tanuló gyermekek a gyógyulás napi nehézségei ellenére általános iskolai tanulmányokat is folytatnak. Sokuk számára nehéz körülmények között telik az ünnep, így az édes meglepetéssel egy kis mosolyt csalhatunk az arcukra – hangsúlyozta a sajtótitkár. Hozzátette: csokigyűjtésük sikeréhez az is hozzájárul, hogy a Miskolci Törvényszék elnöke, dr. Répássy Árpád ezúttal is örömmel támogatta, hogy a bíróság is részt vegyen a programban. Hiszen jó ügy mellé állni valamennyi kolléga büszkesége” – fogalmazott Adrienn.

ÉM-HE