A MIHŐ közleménye a fűtés-szolgáltatás igényléséről

A MIHŐ közleménye a fűtés-szolgáltatás igényléséről
Miskolc – A rendkívüli időjárásra tekintettel a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. lehetőséget kíván biztosítani – ott, ahol a műszaki körülmények ezt lehetővé teszik – a fűtés-szolgáltatás további igénylésére.

A fűtés-szolgáltatás igénybevételét a fűtési idényt követően május 15-ig, a rendelkezésre állás időpontjáig kell a szolgáltatónak biztosítania. Azonban a rendkívüli időjárásra tekintettel a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. lehetőséget kíván biztosítani – ott, ahol a műszaki körülmények ezt lehetővé teszik – a fűtés-szolgáltatás további igénylésére.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a társasházak MIHŐ Kft.-vel kötött megállapodása, mely szerint a társaságunkra bízták a fűtés beindítását és leállítását, a május 15.-ét követő időszakra nem vonatkozik! Ezért kérjük, hogy a fűtésszolgáltatás igényéről a közös képviselők, vagy fűtési megbízottak a Hőszolgáltató üzem központi diszpécser szolgálatánál (fax: 46/533-153) írásban, külön rendelkezzenek!

Miskolc, 2010. május 19.

– MIHŐ Kft. –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s