A Mezőkövesd Zsóry FC-től vesz kölcsön a KBSC?

A Mezőkövesd Zsóry FC-től vesz kölcsön a KBSC?
Kazincbarcika – Murai Márk a következő fél szezont a Kazincbarcikai SC-nél töltheti.

A múlt hét végén lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata. Az észak-borsodiak jól rajtoltak, hiszen idegenben verték az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry FC-t, méghozzá 3-2-re. A vendégek soraiban volt néhány próbajátékos is, róluk is kérdeztük Kádár Zsoltot, a KBSC sportigazgatóját.

Filát még nézik

– A szlovák FKM Nové Zámky-től érkezett 26 éves ukrán középpályás, Igor Lovska már nincs velünk, miként a román Olimpia Satu Mare 29 esztendős támadó középpályása, Robert Villand sem – mondta a barcikai klub munkatársa.

– A legutóbb a román Sportul Snagovnál védő kapust, a 22 éves Fila Károlyt még nézzük, teszteljük, a tervek szerint szerdáig. Pályára ­lépett még nálunk a szombati meccsen a kövesdiek élő szerződéssel rendelkező középpályása, a 21 esztendős Murai Márk is. Ő annak idején Kaposvárott 12 meccset játszott az NB I-ben, de megfordult angol és német alacsonyabb osztályban is. Jó véleménnyel vagyunk róla, szeretnénk, ha a következő fél szezonban ­nálunk futballozna, kölcsönben. Megnéztük a putnoki szélsőt, Balogh Alexet is, vele kapcsolatban úgy döntöttünk, hogy tavaszra is marad az NB III-as együttesnél.

A sportigazgató két távozóról is szót ejtett: Varga Márkó Füzesgyarmatra igazol, ­Burics András pedig Sényőre. Az ősszel megsérült Takács Péter folyamatosan végzi a rehabilitációt, gyógytornát, kezeléseket (ennek nagyobb részét Miskolcon), Kádár Zsolt szerint „szépen gyógyul…”. Vitelki Zoltán vezető­edző együttese szerdán ismét pályára lép, Hatvanban az NB II-es Vác FC lesz az ellenfelük. Az együttes a hétvégén részt vesz (NB-s kiemeltként nem kellett csoportselejtezőt játszania a múlt hét végén) az MLSZ megyei igazgatósága által szervezett „Téli teremtorna” elnevezésű esemény döntőjén, a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpontban.

ÉM-MI