ERDON Helyi hírek

2007.11.25. 16:06

Feleségével és kislányával szavazott Radu Bud

<p>Szatmárnémeti - Szatmár megye kormánybiztosa, Radu Bud 13.45 órakor adta le szavazatát Szatmárnémetiben a 18-as számú szavazókörzetben. A prefektus feleségével és kislányával jelent meg a voksoláson.</p>

A szavazókörzet tagjaitól afelől érdeklődött, hogy a szavazás lebonyolítása során adódott-e valamilyen gond, ám mint kiderült hasonló problémát nem jeleztek. A szavazás után Bud újságírói kérdésre azt nyilatkozta, hogy az EP- képviselőválasztás kapcsán a döntésében az a szempont vezérelte, hogy olyan személyek kerüljenek az európai parlamentbe, akik igazi nagykövetei lesznek Romániának. A választási rendszer reformjáról szóló népszavazás kapcsán elmondta, hogy szavazásával annak a csapatnak a munkáját ismerte el, akik ennek folyamatába bekapcsolódtak. Szatmár megye két alprefektusa: Riedl Rudolf és Octavian Lazin abban a szavazókörzetben adták le voksukat, ahova lakhely szerint tartoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!