Bulvár, celeb

2012.01.16. 07:55

VV5: Kinga kiütötte Pétert

A Villa Cselszövője vasárnap este hazaküldte Pétert: Kinga ugyanis a szavazatok 58 %-át szerezte meg a ValóVilág5 hetedik párbaján.

A Villa Cselszövője vasárnap este hazaküldte Pétert: Kinga ugyanis a szavazatok 58 %-át szerezte meg a ValóVilág5 hetedik párbaján.

A vasárnapi Párbaj összefoglalója:

Miután Balázs köszöntötte a Villalakókat, megnézték közösen a vasárnap este első kisfilmjét. Ami nem másról, mint az este két párbajhőséről szólt. Ezt követően, először Kinga köszönt el társaitól, majd Péter búcsúzott. Mindketten adták önmagukat, csak azt mondták, amit valójában is gondoltak.

Számos videót megnéztünk, felelevenítettük többek között Kinga királylányos pillanatait, hisztis megnyilvánulásait és Péter hódításait is. A folytatásban az egykori Villalakók árulták el, hogy kinek drukkolnak, majd a kortesbeszédek következtek: Kinga mellett Csaba, Péter mellett pedig Attila tette le voksát.

A végeredmény kihirdetése előtt vallottak a Villalakók is, a legnagyobb megdöbbenést Attila megnyilvánulása okozta: a manipulátor Pétert várta vissza.



Végül Balázs lezárta a szavazást: a Való Világ5 hetedik párbajának győztese Kinga lett. A vereséget Péter méltóságteljesen viselte. Utolsóként pedig nem egy embertől, hanem mindenkitől búcsúzott, majd elhagyta a stúdiót.



Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!