A MÁV Rendelő élére tért vissza Kása Miklós

dr. Kása Miklós
dr. Kása Miklós
Miskolc –Dr. Kása Miklós személyben új vezetőt neveztek ki a napokban a miskolci MÁV Rendelő élére.

A frissen megválasztott igazgatót legtöbben a miskolci Szent Ferenc Kórházból ismerik, amelyet huszonegy éven keresztül-egészen a 2011-es megyei kórház integráció korszakáig vezetett, ezt követően Sátoraljaújhelyen folytatta orvos-igazgatóként.

“Tősgyökeres miskolciként fontosnak tartottam, hogy helyben dolgozzak, másrészt a jelenlegi és a korábbi munkahelyem közötti hasonlóságok is mérvadóak voltak, hiszen a MÁV Rendelő és a Szent Ferenc Kórház is a legszínvonalasabb intézmények közé tartozik. A nagy hagyományokkal bíró vasútegészségügy igen komoly erőt képvisel a betegellátásban” – érvelt az Észak-Magyarországnak Kása Miklós, mikor arról kérdeztük, miért pályázott a megüresedett posztra, melyet előtte Béres Tamás, 2010 őszéig pedig Kriza Ákos töltött be.

További fejlesztések

A miskolci MÁV rendelőben várhatóan folytatódik az infrastruktúra fejlesztése, a tervek szerint a bejárati és a földszinti rész fog megújulni, emellett a rövid távú szakmai célok között szerepel az egynapos sebészet beindítása is, annak érdekében, hogy ne kelljen kórházba vonulni a pácienseknek olyan apró beavatkozások miatt, amelyek a járó beteg ellátás keretei között is megoldhatók.

ÉM