„A matekon múlik minden. Mennyi az annyi?” – Kiszámolták, ekkora értékű kárt csináltak a Halálos iramban-filmekben

Akt.:
Kiszámolták, ekkora értékű kárt csináltak a Halálos iramban-filmekben
Kiszámolták, ekkora értékű kárt csináltak a Halálos iramban-filmekben
Sokakban felvetődött már a kérdés, vajon mekkora kárt okoztak a sok autós üldözéssel, robbantgatással és ütközéssel a Halálos iramban-filmekben. Nos, egy amerikai biztosítócég kiszámolta, mennyi az annyi!

Az Insure The Gap nevű biztosító állítása szerint a korábbi hét filmben összesen – ugyanis ez az elemzés a legújabb rész megjelenése előtt készült -, 419,4 millió fontnyi kárt okoztak az autókban, repülőkben, helikopterekben, épületekben, buszokban, tankokban, vonatokban és motorokban. Ez átszámolva kb. 150 milliárd forint.

faf2Ennyi az annyi! | Fotó: insurethegap.com

Az egyébként már csak hab a tortán, hogy a számadatok alapján a „jófiúk” okozták a legtöbb kárt ebből, majd’ 100 milliárd forintnyit, sőt, az is kiderült, hogy Jason Statham a legpusztítóbb az összes szereplő közül!

Forrás: automotor.hu.


Videó: Szenzációsan röhejes! Itt az összes sebességváltás aHalálos iramban-filmekből

Bármilyen érzelmi szálat is szőnek beléjük, a Halálos iramban filmek elsődlegesen a gyorsulási autóversenyzésről szólnak, melynek a külső szemlélő számára az egyik legviccesebb része a sebváltó idegbeteg rángatása. Az alábbi videón összegyűjtötték az eddig kijött Halálos iramban filmek összes sebességváltását, és ezért nagyon hálásak vagyunk, mert az ember egyre jobban visít, ahogy a folytatások előrehaladtával a váltások egyre halálosabbak lesznek, és egyre nagyobb iramban követik egymást.