A Marica grófnő lett a hónap előadása decemberben

Eperjesi Erika és Rózsa Krisztián az előadás jelenetében
Eperjesi Erika és Rózsa Krisztián az előadás jelenetében - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Színházbarát olvasóink szavazatai alapján a Miskolci Nemzeti Színház műsoron lévő produkciói közül a Marica grófnő lett a hónap előadása 2017 decemberében.

Mint ismert, a Miskolci Nemzeti Színház és a Borsod Online szervezi a szavazást, most már elmondhatjuk: több évad óta. Minden hónapban azé a cím, amelyik előadás a legtöbb voksot kapja a www.boon.hu oldalról elérhető szavazófelületen.

A Marica grófnő ilyen értékeléseket kapott: „Szuper produkció, kiváló szereposztásban!” (Kenyheczi Hajnalka). „Nagyon tetszett az előadás! Már háromszor láttam, de még negyedszer is megnézném!” (Bedécsová Ildikó).

A Marica grófnő című kétrészes operettet a miskolci színházban Szabó Máté rendezte. A címszerepben Eperjesi Erikát és Balog Tímeát láthatja a közönség. Tasziló gróf szerepében pedig Szőcs Artur, Sarádi Zsolt, illetve Kátai István lép a színpadra.

Itt jegyezzük meg, hogy 2018-ban is folytatódik a hónapról hónapra tartó szavazás – arra biztatjuk olvasóinkat, tartsanak velünk.

A szavazók között a Borsod Online a színház egy előadására szóló 5 darab páros belépőt sorsol ki. A decemberi szavazás nyertesei: Pongó Erika, Varga Zoltán, Kis Adrienn, Bodnár Jánosné és Tóth Zsolt – a belépőkről levélben értesíti őket szerkesztőségünk.

ÉM


Marica grófnő: Életteli operett egy férfiról és egy nőről – premier a miskolci színházban
Miskolc - Kálmán Imre legkedveltebb operettjének bemutatójával indul az évad a Miskolci Nemzeti Színházban. Szeptember 22-én, pénteken este 9-kor kerül a nézők elé a Marica grófnő a Nagyszínházban. A népszerű slágerekkel, szerelemmel, bonyodalommal és hazugsággal teli, mégis boldog befejezéssel v...

Miskolc - A közönség dönthet ebben az évadban – a Miskolci Nemzeti Színház, az Észak-Magyarország és a Borsod Online több lehetőséget is kínál a nézőknek, hogy véleményt nyilvánítsanak a 2018/2019-es szezon előadásairól. Kérdésünk: melyik előadás érdemli ki a hónap előadása címet a Miskolci Nemze...