A majom és a gyík füvezik

A majom fent ül egy fán, és kábítószeres cigarettát szív. Arra megy a kis gyík és kérdezi tőle: – Mit csinálsz te majom?

– Kábítószert szívok, gyere fel, neked is adok kis gyík – feleli a majom.
Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit. Egy idő múlva a kis gyík megszomjazik, és elmegy inni a folyóhoz. Igen ám de úgy el van kábulva, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi ezt a krokodil, és kisegíti a vízből a barátját, majd megkérdi :
– Mi a fene van veled?
A kis gyík elmagyarázza, hogy elszívott pár “jó” cigit a majommal, elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kíváncsi lesz és kimászik a vízből, elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és felkiált:
– Hé, majom!
A majom lenéz, és elámulva megszólal:
– B*** meg gyík, mennyi vizet ittál?!

A világ legfárasztóbb vicce

Az erdőben nagy a rettegés, mert jön a vadász. Az állatok úgy döntenek, hogy kiválasztanak maguk közül valakit, aki majd feláldozza magát a köz érdekében. A választás Sanyikára, a hülye vaddisznóra esett. Sanyika tehát elindult, hogy találkozzon a vadásszal. Ment mendegélt, és azon morfondírozott, hogy ha már meg kell halni, akkor jobb hősként meghalni. Így aztán amikor észrevette a vadászt, akkor felgyorsított, és rárohant. A vadász ettől úgy megijedt, hogy felkapaszkodott egy fára. Patthelyzet alakult ki: a vadász nem mert lemászni, Sanyika, a hülye vaddisznó pedig nem tudta, hogy mit is kell ilyenkor csinálni. A vadász unalmában elkezdte tépkedni a papírzsebkendőjét. Sanyika, a hülye vaddisznó pedig azt hitte, hogy havazik, és megfagyott.