A magyar összetartozás szimbóluma lett a menet

A demonstráció-sorozat fáklyás felvonulással ért véget szerdán este.
A demonstráció-sorozat fáklyás felvonulással ért véget szerdán este. - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Miként értékeli a szerdai miskolci demonstrációkat? – kérdeztük a pártokat (a Fideszt, az MSZP-t, Demokratikus Koalíciót, a Jobbikot) és Miskolc polgármesterét. Elsőként a Jobbik foglalta össze gondolatait.

A szerdán megtartott avasi Magyar Élet Menete több ezres létszámával, fegyelmezettségével és méltóságával elő szimbólumává vált a magyar összetartozásnak, annak, hogy a magyar emberek képesek kiállni egymásért a legnehezebb időkben is. – fogalmazott Jakab Péter, a Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője. – Bár a fideszes városvezetés és a balliberális pártok napokon át hisztérikusan riogatták a közvéleményt, a Jobbik ismét bebizonyította, hogy a rend pártja, mely egyedüliként áll ki a miskolciak köz- és létbiztonságáért, a tisztességes magyar emberek nyugalmáért. Örömmel tapasztaltuk, hogy a Demokratikus Koalíció „tüntetése” érdektelenségbe fulladt, egyértelművé téve, mit is gondolnak az avasiak a Gyurcsány-korszakról, és arról a fészekrakó-mosdatásról, amit az egykori szocialista miniszterelnök és hívei napjainkban is művelnek Miskolcon. Azt ugyanakkor sajnáljuk, hogy az ország minden részéről városunkba buszoztatott roma-ellentüntetők ismét a Jobbikot gyalázták, ezzel jelezve, életüket a jövőben is a törvény, a munka és az oktatás világán kívül képzelik el.

ÉM-JLI


Demonstráció az Avason – A Jobbik avasi menete

Miskolc – Rendbontás nélkül zajlott le a Jobbik avasi fáklyás felvonulása.

Vona Gábor: „Tabuk nélkül kell beszélni”

Miskolc – Vona Gábor, a Jobbik elnöke nem szeretné a szőnyeg alá seperni a problémákat.

Demonstráció az Avason – „Magyar Élet Menete”: A Jobbik tüntetése

Miskolc – Már gyülekezik a „Magyar Élet Menete” az Avason a Platán előtt.

Miskolc – Jobbik: a törvények legyenek mindenkire érvényesek!

Miskolc, 2012. október 17., szerda (MTI) – A Jobbik szerint a törvények mindenkire vonatkoznak, azok nem “bőrszínűek” – ezt Vona Gábor, a párt elnöke mondta Miskolcon szerdán a Magyar élet menete címmel meghirdetett demonstráción.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .