A Macik a Bikákat fogadják

Akt.:
A Macik a Bikákat fogadják
Miskolc – Szerdán este ismét hazai környezetben játszik a miskolciak Erste-ligás hokicsapata.

A jégcsarnokban 18 óra 30 perckor kezdik a DVTK Jegesmedvék – Dunaújvárosi Acélbikák összecsapást, amelyen feledtetheti hétfő esti vereségét a piros-fehér együttes, amely óriási fölénnyel vezeti az alapszakaszt.

Élvezetes volt

Akik látták a Jegesmaciknak az Újpesti TE elleni találkozóját, igazán elégedettek lehettek: a felek remek játékot produkáltak, a hosszabbítás 64. percéig – ekkor szerezték a lila-fehérek a győztes találatukat – élvezetes meccset láthattak. A nyertes 2, a vesztes 1 egységgel gazdagodott, megállás pedig nincs, a miskolciak ezen a héten még kétszer lépnek jégre.

– Nehezen indult a mérkőzés, az idő előrehaladtával egyre jobbak voltunk, de sajnos nem sikerült élni a helyzetekkel, pedig lehetőségeink akadtak – tekintett vissza az újpesti találkozóra Mikael Tisell, a diósgyőriek svéd nemzetiségű vezetőedzője. – Többször támadhattunk kettő az egy, és három a kettő ellen, illetve szép szólóink voltak, ám nem tudtuk ezeket értékesíteni és ez megbosszulta magát. Szépen védekeztünk, különösen a mérkőzés végén, amikor egy kettős és egy szimpla hátrányt is kibekkeltünk, ám végül mégis az Újpest kerekedett felül.

A szakvezető később elmondta, hogy kesergésre semmi okuk nincs, a soron következő fellépéseiken kiköszörülhetik a csorbát.

Megszakítani…

– Bizonyára senkit nem lep meg, amit mondok: nyerni akarunk, és javítani – vette át a szót Hajós Roland, a Macik csatára, majd hozzátette: – Az Újpest elleni meccsben több volt. A dunaújvárosiak nagyon jó formában vannak, zsinórban tizenegyszer nyertek, sorozatukat meg akarjuk szakítani és visszatérni a győzelem útjára. Ehhez a szokott jó védő- és mezőnymunka, továbbá elsősorban sokkal eredményesebb helyzetkihasználás kell, mint a hétfői találkozónkon.

– ÉM-KT –