A MAC az első harmadban lerendezte a Jegesmedvéket

Akt.:
MAC Budapest vs. DVTK Jegesmedvék
MAC Budapest vs. DVTK Jegesmedvék - © Fotó: MAC Budapest/Facebook
Budapest, Miskolc – A jégkorong Magyar Kupa selejtezőjének 1. fordulójában a MAC Budapest vendége volt a DVTK Jegesmedvék csapata szerda este.

Jégkorong Magyar Kupa csoportselejtező, 1. forduló

MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék
5-1 (4-1, 0-0, 1-0)

Budapest, 400 néző. V.: Soós, Németh M. (Pálkövi, Berkesi).

MAC Budapest: Bálizs – Pozsgai, Garát, Somogyi, Nagy K., Terbócs – Macaulay, Kovács B., Klempa, Nagy G., Jokila – Vokla R., Cunningham, Dansereau, Brown, Orban – Fejes, Mestyán, Keresztury, Majoross B., Tóth G. – Arany (k). Vezetőedző: Majoross Gergely.

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. – Leppanen, Rusk, Magosi, Galanisz, Miskolczi – Láda B., Rantanen, Tóth A., Vas, Pavuk – Vojtkó, Gőz, Ritó, Kulmala, Sakaris – Bernáth, Karda, Köllő, Albert T., Tóth G. – Aodrján (k). Vezetőedző: Mikael Tisell.

Kiállítások: 16 perc, illetve 12 perc.

Gólszerzők: Orban (08:41), Nagy G. (11:00), Pozsgai (12:11), Klempa (19:14), Nagy K. (42:05), illetve Tóth A. (01:53).

Majoross Gergely (MAC Budapest): Az volt a kérés, hogy annak megfelelően álljunk bele ebbe a mérkőzésbe, hogy mi vagyunk a címvédők ebben a sorozatban, azt hiszem, hogy ez sikerült is. Amit az első harmadban láttam, az nagyon tetszett, de az is látszik, hogy vannak még dolgok, amin változtatni kell, de azt hiszem, hogy azzal a munkával, amit a srácok nap, mint nap beletesznek, azzal nagyon boldogok lehetünk.

Mikael Tisell (DVTK Jegesmedvék): Rosszul álltunk bele a meccsbe, annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést. Az első harmadban kevés lehetőségünk volt, és nagyon tiszta helyzetekbe kerültek a hazai támadók. A meccs második fele már jobb volt, de a rossz első harmad eldöntötte a találkozót.