Friss hírek

2008.09.18. 12:55

Jövő év elején biztosan elkezdik a Margit híd felújítását

<p>A Margit híd felújítása jövő év elején elkezdődik - szögezte le csütörtöki közleményében a Főpolgármesteri Hivatal Sajtóirodája a napokban megjelent információkra reagálva. A hídon a felújítás ideje alatt folyamatosan járnak majd villamosokok, de gépkocsival nem lehet közlekedni rajta. A munkakezdés pontos dátumát csak év végén határozzák meg.</p>

A sajtóiroda szerint a Margit híd küszöbön álló felújításával kapcsolatban időről-időre téves és ellenőrizetlen információk jelennek meg a sajtóban. A félreértések elkerülésére közleményében ismételten hangsúlyozza: a Margit híd felújítása jövő év elején kezdődik el. A munkakezdés pontos dátumát csak év végén - a kivitelezői szerződések megkötése után - lehet meghatározni.

A Margit híd felújításával azért sem lehet várni május végéig, mert szoros határidőkkel dolgozó uniós projektről lévén szó, a munkálatokat 2010-ben be kell fejezni.

A Szabadság hídon december 20-án indulhat el a villamosközlekedés. Az autósok számára azonban csak május végétől nyitják meg az átkelőt - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!