„A listavezetőtől szerzett pont mindig értékes”

„A listavezetőtől szerzett pont mindig értékes”
„A listavezetőtől szerzett pont mindig értékes”
Kazincbarcika, Putnok – A labdarúgó NB II 13. fordulójában értékes pontot szerzett vasárnap a Kazincbarcika.

Kazincbarcikai SC – Zalaegerszegi TE FC 1-1 (1-0)

Putnok, 300 néző. V.: Kovács.

KBSC: Somodi – Palmes, Heil, Fótyik, Mikló – Oltean, Krausz (Takács, 61.), Toma – Tóth L., Lukács (Belényesi, 61.), Kanalos (Kiss B., 73.). Vezetőedző: Gálhidi György.

ZTE: Zöldesi – Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi – Kiss M., Bedi – Babati (Novák, 46.), Hudák, Barczi (Balázs, 88.) – Horváth K. (Madarász, 46.). Vezetőedző: Dobos Barna.

33. perc: Jobb oldali hazai akció futott a pályán a kilépő Tóth kényszerítőzött Krausszal majd a visszakapott labdát 11 méterről a kapuba lőtte, 1-0.

45+1. perc: Lesjak ütésért piros lapot kapott.

65. perc: Vendégszögletet követően a berobbanó Novák 5 méterről védhetetlenül fejelt a hálóba, 1-1.

92. perc: Heil megkapta a második sárga lapját így a kiállítás sorsára jutott.

Gálhidi György: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, helyzetek sorát dolgoztuk ki és megérdemelten jutottunk vezetéshez. A szünet után sajnos már nem tudtuk folytatni jó játékunkat és hiába voltunk emberelőnyben ezt nem tudtuk kihasználni. Úgy gondolom a listavezetőtől szerzett pont mindig értékes.

Dobos Barna: – Az első félidőben nem azt játszottuk amit megbeszéltünk, ráadásul az utolsó pillanatokban emberhátrányba is kerültünk. Ennek ellenére nem jöttünk zavarba, a fordulás után átvettük az irányítást és megérdemelten egyenlítettünk. Amit ebben az időszakban produkált a csapat bizakodásra ad okot.

ÉM