A Libikóka Tapolcán

Miskolc – Folytatódik a tapolcai Akropolisz Színpad nyári előadás-sorozata. Július 17-én, csütörtökön este 9 órakor láthatja a közönség a Libikóka című darabot Dobó Kata és Szervét Tibor főszereplésével.

Folytatódik a tapolcai Akropolisz Színpad nyári előadás-sorozata. Július 17-én, csütörtökön este 9 órakor láthatja a közönség a Libikóka című darabot Dobó Kata és Szervét Tibor főszereplésével. Jegyek válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában (Miskolc, Rákóczi u. 2. telefon: 46/508-844, 30/846-3009) és a miskolctapolcai Kalandtúra Parkban (Miskolctapolca, Garas sétány).

Dióhéjban

Ryan Jerry, a fiatal ügyvéd, elmenekül tehetős feleségétől, aki megcsalta, és annak családjától, akik eddig anyagilag és szakmai előmenetelében is támogatták. Önérzetében sértve és hitét vesztve éli napjait egy másik városban, New Yorkban, ahová a tönkrement házassága elől futott el, s ahol megismerkedik Mosca Gittellel, a sikertelen táncosnővel, aki az elérhetetlen karrierről álmodozik.

Romokban heverő önbizalmuk az egyetlen közös tulajdonságuk – de a két magányos, szeretetre éhes ember egymásba kapaszkodik, és igyekszik boldog, közös jövőt építeni. Próbálkozásaik során mindketten átformálják, gazdagítják a másikat. Ez a történet egyszerre mulatságos és szomorkás – és mindvégig nagyon szórakoztató, emellett időtlen és örökérvényű.