A leleményes szendrői KMB-s

Akt.:
A leleményes szendrői KMB-s
© Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Szendrő, Edelény – Váltópénzt lopott az a szendrői fiú, akit a helyi körzeti megbízott akkor ért tetten, amikor el akarta költeni a forintokat.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrse egy 15 éves helyi fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 12-én 6 óra 45 perc előtti időben kifeszítette egy parkoló busz ablakát, majd egy vezetőülésnél elhelyezett lemezkazettából váltópénzt tulajdonított el.

A sértett bejelentését követően a rendőrök a helyszínen megkezdték az adatgyűjtést, majd a helyi körzeti megbízottnak feltűnt, hogy a közeli élelmiszerboltban egy fiatalember nagyobb mennyiségű aprópénzzel akar fizetni. A helyszínen elszámoltatott fiatalkorú először tagadta, majd ellentmondásba keveredett, végül beismerte az általa elkövetett bűncselekményt.

[caption id=”attachment_2935156″ align=”aligncenter” width=”600″]Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

[/caption]

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –