Friss hírek

2009.03.27. 18:04

KÉZILABDA - Putics Barna bizakodó a Ciudad Real elleni meccs előtt

<p>Az MKB Veszprém kézilabdacsapata szombaton utazik Spanyolországba, hogy lejátsza a Ciudad Real elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzését. A veszprémiek közül Putics Barna - aki a februári tragikus események után tért haza - igazán jól ismeri az ellenfelet, hiszen korábban a Barcelonában légióskodott.</p>

"Rövid időt töltöttem a katalán városban, de az is elég volt ahhoz, hogy legalább egyszer egy Barcelona - Ciudad Real mérkőzés résztvevője lehessek" - mondta Putics Barna. "Nem mondhatom magamat a spanyol bajnokság szakértőjének, azt viszont elmondhatom, hogy a Ciudad Real azon kevés európai élcsapat egyike, amelyik szinte minden poszton két, sőt, néhol három egyenrangú tudású játékossal rendelkezik, így a sérüléseket és a hullámvölgyeket is jobban tudja átvészelni" - mondta a szombati ellenfélről a balátlövő.

A játékos szerint azért kiváló együttes a Ciudad Real, mert bár minden poszton klasszisok játszanak, mégis összeszokott a gárda. "Ettől függetlenül én úgy hiszem, hogy ezen a szinten, tehát a BL negyeddöntőjében nincs nagyon jó és nagyon rossz csapat, csak jó együttesek, akik nagyszerűen és sok hibával is tudnak játszani" - bizakodott Putics Barna.

A balátlövő szerint akár meg is lephetik a spanyol alakulatot. "Az fog nyerni, aki jobban összpontosít, mert nem csak náluk, hanem nálunk is világklasszisok szerepelnek. Nem szívesen mondom ki, hogy sokat hibázva nyolc góllal is kikaphatunk, de ha összeszedjük magunkat, Veszprémben a visszavágón mi is jóval több gólt dobhatunk" - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!