Póker

2010.01.28. 18:58

Demján Sándor 20 milliót fizetett egy pókertornáért!

<p>Demján Sándor egyes felmérések szerint az egyik leggazdagabb magyar üzletember. Az üzleti élet mellett nagyon szeret pókerezni és minden lehetőséget meg is ragad, hogy nemzetközi nagy versenyeken elinduljon.</p>

Sydney-ben megrendezésre került Aussie Millions 2010 pókertorna egyik tradicionális versenyszáma a 100.000 dolláros ( 19,5 millió forintos! ) nevezési díjú pókertorna, amelyen ebben az évben mindössze 24-en indultak. A 24 induló között a legnagyobb pókerjátékosok szerepelnek, úgymint Barry Greenstein, Phil Ivey, Gus Hansen, TonyG, John Juanda, Erick Lindgren, Chris Ferguson, Tom Dwan és Howard Lederer. Egy magyar indulót is találunk köztük, mégpedig Demján Sándort.
Demján Sándor egyes felmérések szerint az egyik leggazdagabb magyar üzletember. Az üzleti élet mellett nagyon szeret pókerezni és minden lehetőséget meg is ragad, hogy nemzetközi nagy versenyeken elinduljon. Kisebb sikereket, élmezőny helyezéseket már el is ért.
Most sajnos alulmaradt a nagymenőkkel szemben, mert elsőként esett ki a versenyből. A nevezési díj mellett a verseny struktúrája elég speciális volt, 60 percenként emelték a vakokat és a játékosoknak mindössze 30 másodpercük volt a cselekvésre, ami sokkal kevesebb, mint általában.
Annak ellenére, hogy elég kis számban indultak el ezen a versenyszámon az első helyezett így is 1,2 millió dollárt ( 232,5 millió forintot! ) kapott.
A döntő asztalon a párbajt végül Dan Shak és Phil Ivey játszotta, amelyet végül Shak nyert meg. De Phil Ivey sem lehet szomorú a második helye miatt, hiszen 600 ezer dollárt ( 116 millió forintot ) kapott érte.
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba ( www.thegreatflop.com ), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.thegreatflop.com !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!