Helyi közélet

2008.05.07. 15:49

A B.-A.-Z. Megyei Kórház példája

<p>Miskolc - Az intézmény dolgozói és családtagjaik részére egészségmegőrző központot alakított ki az idén 50 éves B.-A.-Z. Megyei Kórház. Felvételeink a szerdai ünnepélyes átadáson készültek. <DIA alt="Egészségmegőrző központ a B.-A.-Z. Megyei Kórházban" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eg_szs_gmeg__337_rz__337__k_zpont_a_B__A__Z/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Egészségmegőrző központ a B.-A.-Z. Megyei Kórházban" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az intézmény dolgozói és családtagjaik részére egészségmegőrző központot alakított ki az idén 50 éves B.-A.-Z. Megyei Kórház. A szerdai ünnepélyes átadást a Premier Alapfokú Művészeti Intézmény diákjainak és a Miskolci Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán tanuló gyógytornász hallgatók bemutatója színesítette. Ünnepi beszédet dr. Csiba Gábor főigazgató főorvos mondott. Hangsúlyozta: azt a célt szolgálja, hogy az elvárásoknak megfelelni igyekvő dolgozóik kikapcsolódása intézeten belül is megvalósítható legyen. A létesítményt dr. Szatmári-Antal Tamás, a Miskolc Városi Szabadidőközpont igazgatója mutatta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában