A legek kiállítása lesz Miskolcon

Szebbnél szebb ruhák között válogathatnak (képünk a tavalyi kiállításon készült)
Szebbnél szebb ruhák között válogathatnak (képünk a tavalyi kiállításon készült)
Miskolc – XIV. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár, 2016. január 23–24., ITC Székház.

2016. január 23-24-én tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár ezúttal is az ITC Székházban. Az esemény ismét a legek kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiabirodalma és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cége Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi. Egy valódi esküvői kiállítást, amely színtiszta esküvő, nincsenek „töltelék cégek” más témák bevonása, hogy nagyobbnak tűnjön a rendezvény.

Hatalmas választék

Érdemes megvárni minden B.-A.-Z. megyében esküvőre készülőnek ezt a január 23-24-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepően kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet, sőt nem egy ebből fakadó családi perpatvarnak fültanúi lehettünk az elmúlt évtizedben.

A rengeteg különböző kiállító mellett minden eddiginél több esküvői ruhaszalon várja a látogatókat. Hogy csak egy-két gyors példát említsünk: ha egy menyasszony az összes megjelenő szalon valamennyi ruháját szeretné felpróbálni közel egy hétbe tellene akkor is, ha folyamatosan csak ezt tenné. Persze a vőlegényeknek sem kell kétségbe esni, őket is megduplázódott mennyiségű vőlegényi öltöny várja. A további kiállítók (fotótól a virágig, vőfélytől a meghívóig, csokiszökőkúttól az ékszerig, esküvői dekortól a szervező cégekig, nászúttól a videóig, stb.) számára jellemző, hogy ha mindegyik üzletét szeretne év közben végigjárni a látogató az újabb heteket és több száz kilométernyi autózást venne igénybe.

Hogy még tovább csigázzuk a menyasszonyokat íme néhány, hogy milyen márkák jelennek meg a különböző ruhaszalonoknál: La Sposa, Atelier Diagonal, Colet, Mori Lee, Pronovias-San Patric, Ronald Joyce, Cosmobella, Amélie, Annais, Jola-Moda, Cecília Design, Enzoani, Blue by Enzoani, Modeca, Benjamin Roberts, Tia Bridal, Patrizia Ferrara.

A szervezők célja több, mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Szerte az országból

Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagy számban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. A két napot bemutatók, kóstolók és Mixershow tarkítja, fő betétprogramként az Álompár választással!

Az ITC Székház két szintjét is meg kellett nyitni a nagyszámú kiállító részére, így még kialakult néhány szabad hely, melyre még várják a kiállítani szándékozók jelentkezését a 30/423-88-41 számra.

Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók. Érdemes erről az oldalról elérhetően „lájkolni” maga a kiállítás Facebook-oldalát, hisz így ingyenes kiállítási belépőkhöz lehet jutni.

ÉM


Információk

A rendezvény mindkét nap 10.00-18.00 között várja az érdeklődőket

Információ még: 30/423-88-41, 30/563-77-37.

e-mail: tktrend@eskuvoiiranytu.hu