Friss hírek

2009.04.06. 14:55

Félmilliót követeltek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tagjaitól egy budapesti klubban

<p>Félmillió forintot követelt három férfi a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség két tagjától egy budapesti szórakozóhelyen. A külföldieket addig nem engedték el a klubból, amíg nem rendezték "számlájukat". A fogva tartók ellen emberrablás miatt indított eljárást a rendőrség.</p>

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség két képviselője szombaton, egy V. kerületi szórakozóhelyen mulatott, majd miután kérték a számlájukat, kiderült, félmillió forinttal tartoznak. A külföldiek vitatták a kiállított összeget, ezért megfenyegették és fogva tartották őket a Szent István utcai klubban. A három férfi azt mondta, csak akkor mehetnek el, ha kifizetik a pénzt. Ezt követően a külföldieket egyenként egy bankautomatához kísérték, ahonnan több, mint 400 ezer forintot vettek ki és adtak át fenyegetőiknek.

Egyikük vasárnap este feljelentést tett, a rendőrök pedig hétfő hajnalban elfogták és őrizetbe vették a három gyanúsítottat. Ellenük emberrablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, és indítványozták előzetes letartóztatásukat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!