„A kreativitás hiányzott a támadójátékunkból”

Akt.:
Illusztráció - „A kreativitás hiányzott a támadójátékunkból”
Illusztráció - „A kreativitás hiányzott a támadójátékunkból”
Budapest, Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 27. fordulójában idegenben szerepelt szerdán a KBSC.

Soroksár SC – Kazincbarcikai SC 2-0 (1-0)

Budapest, 200 néző. V.: Lovas.

Soroksár: Steer – Fülöp, Gyömbér, Valencsik, Silye (Pál, 86.) – Tamási Zs. (Csillag, 73.) – Gárdos, Huszák, Csernik – Fröhlich, Popov (János, 79.). Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Kazincbarcika: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Sütő – Hegedűs D., Sigér – Engel (Gábor, 55.), Constantinescu, Kanalos (Orovecz, 65.) – Boros (Bene, 55.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

6. perc: Popov indította a felezővonaltól a jobb oldalon meglóduló Gárdost, aki egészen az ötös sarkáig vezette a labdát, majd kilőtte a hosszú sarkot, 1-0.

49. perc: Fröhlichet buktatták a tizenhatoson belül a tizenegyest Huszák végezte el, ám labdáját Somodi a jobb sarok elől kiütötte.

53. perc: Huszák a tizenhatos vonalán Fülöp elé pörgette a labdát aki azonnal a jobb felső sarokba bombázott, 2-0.

Jók: az egész csapat, ill. Somodi, Belényesi, Hegedűs D., Contantinescu.

Lipcsei Péter: – Megérdemelt győzelmet arattunk mivel mind a két félidőben sikerült a kapuba találnunk. Voltak holtpontjaink amikor nem volt nálunk annyit a labda mint szerettük volna, de összességében úgy érzem megérdemeltük a három pontot.

Vitelki Zoltán: – Korán gólt kaptunk, ami lényegesen befolyásolta a meccset. Nem voltunk annyira frissek mint kellett volna és az első félidőben pontatlanok is voltunk. A második játékrészben volt tartásunk, nyomás alá helyeztük a Soroksárt, de ez meddő volt, a kreativitás hiányzott a támadójátékunkból.

ÉM