A közlekedésbiztonság javításáért

A közlekedésbiztonság javításáért
A közlekedésbiztonság javításáért
A Megyei Rendőr-főkapitányság az INTERREG Közösségi Kezdeményezés Magyarország-Szlovákia-Ukrajna Szomszédsági program, „Kárpátalja megyével a közlekedésbiztonság javításáért” pályázatírási és projektmenedzsment oktatást szervezett.

Az oktatásokon részt vettek az Észak-Alföldi régió főkapitányságai, valamint az Észak-Magyarországi régió Nógrád megyei főkapitánysága és az Országos Rendőr-főkapitányság munkatársa is.

A sikeres vizsgát tett rendőrök és rendőrségi dolgozók tanúsítványainak hivatalos átadására a főkapitányságon kerül sor csütörtökön. Az okmányokat dr. Andrékó János r. ezredesmegyei főkapitány közösen adta át a képzést végző, Észak-Alföldi régióban tevékenykedő Debreceni Egyetem képviselőjével, dr. Husi Gézafőiskolai docenssel és az Északkelet-Magyarországi Regionális Fejlesztési Zrt. portfolió igazgatójával, Harsági Tündével.

A rendezvényen Elekes Editr. alezredes előadást tartott a projekt keretében eddig megvalósult tevékenységekről, és az ütemezett feladatokról. A résztvevők megismerkedhettek a legújabb pályázati lehetőségekkel, a Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Kht. programmenedzsere, Várhegyi Tamás előadása alapján.

– Fullajtár András –