A kórteremben loptak meg egy idős beteget

Debrecen -Ismeretlen ismerős járt az egyik debreceni kórház kórtermében, s miközben a beteg kezelésen volt – csomagot hozott – eltulajdonította az éjjeliszekrényben lévő autóstáskából a férfi 50.000 Ft-ját.

2007. március 20-án, a Nagyerdőn lévő Egészségügyi Intézmény fekvőbeteg részlegének egyik szobájába látogatási időben bekopogott egy középkorú nő azzal, hogy a szoba lakóját – a sértettet – keresi, aki akkor épp kezelésen volt.

A szobatárs – mivel a nő teljes nevén kereste a 74 éves bácsit – nem fogott gyanút, azt hitte családtag, vagy ismerős, így mikor a nő azt mondta, hogy akkor az éjjeli szekrényen hagyja az általa a bácsinak hozott 1 szál kolbászt teljesen természetesnek vette azt.

Látta, hogy a nő kinyitotta az éjjeliszekrényt, s ott pakolt – valószínűleg ekkor vehette ki a beteg férfi ott tárolt autóstáskájából az abban lévő 50.000 Ft-ot – majd távozott a kórteremből.

Miután a kezelésen lévő sértett visszatért, látta, hogy eltűnt a pénze.

A szobatárs elmondása alapján az Egészségügyi Intézményben „garázdálkodó” sértett által ismeretlen nőről grafikai rajz készült:

Kb. 40-45 éves, 165- 170 cm magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, sötétvörösre festett egyenes szálú hajú nő, aki a cselekmény idején haját hátul nagy csattal feltűzve viselte. A nő jól ápolt megjelenésű, megnyerő modorú, a cselekmény idején ¾-es bőrkabát volt rajta és nagyméretű táska volt nála.

Aki a grafikai rajzon látható nőt felismeri…

Jelentkezni lehet munkaidőben személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon ( Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. sz. „A” ép. II/4. sz. hivatali helyiségében), vagy telefonon 52/516-400/22-59-es melléken, illetve éjjel-nappal a 107-es, vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámokon.

orfk.hu