Friss hírek

2008.10.09. 11:08

Eljárás a cserbenhagyó berlini rendőr ellen

<p>A német hatóság eljárást indít az ellen a berlini rendőr ellen, aki október elején karambolt okozott, majd elhajtott a baleset helyszínéről.</p>

"Berlin leghülyébb rendőreként" emlegetik a sajtó azt a férfit, aki Németország nemzeti ünnepén, múlt pénteken a főváros török-negyedében balesetet okozott. A zsaru Kreuzberg-kerületben magángépkocsijával neki ütközött az előtte haladó hölgy autójának, majd elhajtott a helyszínről.

A német törvények szerint cserbenhagyást elkövető, sietős rendőr csak azt az apróságot nem vette észre, hogy az ütközéskor leszakadt Volkswagenje első rendszámtáblája, így hamar rábukkantak kollégájukra a közlekedési rendészet munkatársai.

Amint a héten megerősítette egy hatósági szóvivő, a karambolt okozó - kutyás járőrözésre specializálódott - fővárosi egyenruhás ellen vizsgálatot indítanak és nem kizárt, hogy elküldik az állományból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!