A kórházban meghalt a brutálisan összevert és kirabolt göncruszkai idős nő

Akt.:
A kórházban meghalt a brutálisan összevert és kirabolt göncruszkai idős nő
A kórházban meghalt a brutálisan összevert és kirabolt göncruszkai idős nő - © Fotó: rtl.hu
Göncruszka, Miskolc, Novajidrány – A 81 éves nő halála miatt változhat a bűncselekmény minősítése.

A Miskolci Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte azt két – 55 és 20 éves – novajidrányi férfit, akiket eredetileg azzal gyanúsítanak, hogy szeptember 15-én göncruszkai otthonában megverték és kiraboltak egy 81 éves nőt.

Ütötte, amíg mozgott

A gyanúsítás szerint a két férfi az esti órákban gyalog ment Novajidrányból Göncruszkára. Az idős nő házának ajtaját egy bicskával kinyitották, bementek a házba, a konyhában és a szobában kutattak értékek után. A 81 éves házigazda azonban felébredt és kérdőre vonta őket. Az egyikük ököllel többször is megütötte a védekezésre képtelen nőt. Addig verte, amíg nem mozdult. A rablók a házból elvitték az aranyékszereket és egy televíziót.

Másnap találtak rá

A magatehetetlen nőt másnap találták meg a rendőrök eszméletlen állapotban, mivel a hozzátartozóik nem érték el telefonon. Az idős nőt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, azonban csütörtökre virradó hajnalban a kórházban meghalt, így a gyanúsításban szereplő bűncselekmények minősítése változhat.

A bíróság az előzetes letartóztatásukat a szökésük, elrejtőzésük, valamint a nyomozás eredményessége meghiúsításának reális veszélye miatt rendelte el.

ÉM-SZB


Brutálisan összeverték és kirabolták a 81 éves asszonyt Göncruszkán
Göncruszka - Brutálisan összevertek, kiraboltak, majd magára hagytak egy 81 éves asszonyt a házában a Borsod megyei Göncruszkán. A rendőrség elfogta a támadókat: két novajidrányi férfit gyanúsítanak. Az asszonyhoz szombat éjszaka rontottak be, összeszedtek, amit tudtak. A magatehetetlen asszonyr...

Életveszélyesen megverték és kirabolták a 81 éves nénit - Őrizetben a göncruszkai támadók
Göncruszka, Miskolc, Novajidrány - A rendőrség rövid idő alatt azonosította, majd elfogta azt a két férfit, akik rátámadtak egy 81 éves nőre Göncruszkán. Életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .