Videó: A koporsóban támadt fel egy 16 éves lány

Akt.:
Videó: A koporsóban támadt fel egy 16 éves lány
A család bezúzta a sírt, amikor meghallották a 16 éves Neysi Perez segélykiáltását. Sajnos nem sikerült őt időben kimenteni, a lány meghalt.

Egy nappal a temetés után a lány férje hallotta meg, amint szerelme a koporsó fedelét üti és segítségért kiált. A családtagok elkezdték szétbontani a sírt, de sajnos nem voltak elég gyorsak, amikor végre kiszabadították Neysi-t, már nem lélegzett. Kórházba szállították, de már az orvosok sem tudtak rajta segíteni, így visszaszállították a temetőbe, ahol ugyanabba a sírba visszatemették.

A mentésről egy rövid videó is készült:

A Hondurasban élő lány 3 hónapos terhes volt, amikor egyik felébredt, ki akart menni a mosdóba, de összeesett. Úgy vélik, pánikrohamot kapott, mert kintről lövéseket hallott. Mivel habzott a szája, a vallásos család a helyi papot hívta fel először, hogy végezzen rajta ördögűzést. Egy idő után azonban leállt a légzése és a kórházba rohantak vele, ahol az orvosok 3 órával később halottnak nyilvánították. A lányt a menyasszonyi ruhájában temették el.

Doctors believe Ms Perez (above) may have suffered a severe panic attack which could have temporarily stopped her heart activity. Her mother blames medics for being too quick to sign her death certificate