Helyi közélet

2015.09.01. 16:18

Bűnmegelőzés miskolci nyugdíjasoknak

Miskolc - Egy helyi intézményben tartott klubdélutánra hívták meg a Miskolci Rendőrkapitányság CPO (community police officer) rendőreit.

Miskolc - Egy helyi intézményben tartott klubdélutánra hívták meg a Miskolci Rendőrkapitányság CPO (community police officer) rendőreit.

A Miskolci Rendőrkapitányságon egy éve indult el a Közösségi Rendészeti Projekt, amelynek célja a közösségi rendészeti filozófia bevezetése a kapitányságon annak érdekében, hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki a város lakosai és a rendőrök között.

Ennek keretében 2015. augusztus 26-án a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekjóléti Intézmény Hámori Szolgáltatási Központjába hívták meg a CPO rendőröket. Kotta-Kis Szilvia r. főtörzsőrmester és Almási László r. főtörzszászlós a jelen lévő nyugdíjasoknak közvetlen beszélgetés formájában a zsebtolvajokkal, valamint a besurranásos lopásokkal szembeni védekezés és megelőzés módjairól adott hasznos tanácsokat. Az egyenruhások egyben utaltak az egymásra figyelés fontosságára is. A rendezvényen részt vett Tóth Judit intézményvezető és dr. Kovács László önkormányzati képviselő is.

A Közösségi Rendészeti Projektnek célja, hogy a lakosság és a rendőrség közötti bizalom még erősebb legyen és ezáltal tovább növekedjen a miskolciak biztonságérzete.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában