A Kontroll szereplői ismét jegyellenőr szerepben

A Kontroll című film ötfős csapata ellenőrzi a jegyeket és bérleteket vasárnap Budapesten, a Deák téren, a metróállomás bejáratánál. A színészek délelőtt 10 és 12 óra között jutalmakat is osztanak.

Az áprilisi tréfát a közlekedési vállalat kommunikációs csapata találta ki – mondta el szerkesztőségünknek a BKV Zrt. szóvivője. Kiricsi Karola hozzátette: a speciális ellenőrcsapat dedikált kártyákat fog adni azoknak, akik érvényes bérlettel vagy jeggyel utaznak. A büntetés ezen a napon is a valódi ellenőrök dolga lesz.

“Nagyon boldogan bújok bele ismét Bulcsú bőrébe” – mondta el a Független Hírügynökségnek Csányi Sándor. ” Amikor felhívtak, első szóra elvállaltam az április tréfát, ugyanis nagyon szerettem ezt a filmet, és ezt a színész csapatot” – tette hozzá a színművész. Csányi Sándor azt javasolta, hogy akik szerették Antal Nimród filmjét, akkor is nézzenek el a Deák térre, ha eszük ágában sincs utazni. Csányi Sándor még hozzátette, reméli, hogy a film régi jelmezeit megtalálják, mert szerinte úgy lenne az igazi megidézni a négy évvel ezelőtti forgatás hangulatát.