Sport

2015.01.07. 11:57

Indul az Év sportolója elődöntő!

Miskolc - A Borsod Online és az Észak-Magyarország az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Miskolc - A Borsod Online és az Észak-Magyarország az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Honlapunk látogatói és az Észak-Magyarország olvasói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2014-es esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játékot hét kategóriában hirdettük meg: a felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú), valamint csapatra lehet szavazni, illetve a legjobb edzőt is keressük.

Játékunk során – amolyan kezdő lépésként – szerkesztőségünk valamennyi kategóriában öt-öt sportolót, csapatot, szakembert jelölt arra a listára, amelyre első körben szavazni lehet. De nem csak rájuk, a szerkesztőségünk által jelölt kategóriánkénti ötökre, ugyanis január 5-én, hétfő éjfélig bárkinek lehetősége volt arra, hogy további jelölteket állítson az Észak-Magyarország Facebook oldalán (www.facebook.com/eszakmo) vagy a lapunkban megjelent szelvény kitöltésével.

Hatvanöt

Örömmel közöljük: olvasóink éltek a lehetőséggel, ugyanis az elmúlt hetekben, a korábban közzé tett névsorhoz pluszban, további 30 jelölést kaptunk, így összesen 65 sportember/csapat várja a voksokat.

Ők mindannyian felkerültek a szavazólistára, és a mai naptól egy héten át lehet rájuk voksolni az első körben. Ennek a fordulónak a tétje az, hogy a mezőny mind a hét kategóriában öt-öt versenyzőre (egyéni sportolóra, csapatra, illetve edzőre) szűkül. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2015. január 14-én, szerdán 12 órakor zárul az elődöntő, és azok, akik ekkor a kategóriák első öt helyén állnak, bejutnak a döntőbe.

A voksolás második körére, amelynek végén ismertté válik a győztes személye, január 15-e és 22-e között (csütörtök déltől, csütörtök délig) kerül sor. Ebben a fordulóban az állva maradottak tiszta lappal indulnak, ugyanis az elődöntőben kapott voksokat nem vesszük figyelembe a fináléban, az egyes kategóriákban az lesz a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapja a már említett egy hét alatt. A mezőny tehát a jövő héten szerdán, vagyis az elődöntő lezárultával 35 szereplősre szűkül.

Szavazzon most! Döntse el, hogy kik versenyezzenek a döntőben!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!