A Kocsonyaváros megnyitja kapuit

Akt.:
A Kocsonyaváros megnyitja kapuit
A Kocsonyaváros megnyitja kapuit
Miskolc – Csütörtöktől vasárnap estig rendezik meg a város egyik legjobban várt buliját, gasztronómiai és zenei fesztiválját, a Miskolci Kocsonya Farsangot.

A négynapos dinom-dánom azonban némi lemondással is jár, például a közlekedésben: csütörtökön és pénteken napközben a Tiszai pályaudvar–Malomszög között villamospótló autóbuszok, a Malomszög utca–Felső-Majláth, illetve a Malomszög utca–Vasgyár között továbbra is villamosok közlekednek.

Éjszaka a teljes villamospályán villamospótló autó­buszok közlekednek! (Az ideiglenes menetrend a megállókban is ki van függesztve.) Szombaton és vasárnap a teljes villamos vonalon villamospótló autóbuszok közlekednek a villamosra érvényes menetrend szerint, majd hétfőn hajnalban visszaáll a munkanapi menetrend.

ÉM-JLI


A 2016-os Miskolci Kocsonya Farsang programja

Miskolc – Január 28-tól egészen január 31-ig kirakodóvásár, több száz kézműves és széles gasztronómiai kínálat, koncertek várják a vendégeket a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon, amely az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. Íme a programok!

Eltérő megjelenésű buszok is járnak majd Miskolcon csütörtökön és pénteken

Miskolc – Az MVK Zrt. az országosan is népszerű Kocsonyafarsang közösségi közlekedését az Észak-magyarországi- és a Közép-magyarországi Közlekedési Központtal hatékony együttműködésben valósítja meg.

Változik a közlekedés a Miskolci Kocsonyafarsang idején

Miskolc – Összefoglaltuk a Miskolci Kocsonyafarsang idején érvényes villamosközlekedést.