A "Kiscsillagpont Kórház" is befutó lett

A "Kiscsillagpont Kórház" is befutó lett
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség portáljára a héten nyertesként került fel a Misek Kft. (azaz a miskolci városi kórház) „Kiscsillagpont Kórház” pályázata, 4 milliárd 641 millió forintos támogatással.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség portáljára a héten nyertesként került fel a Misek Kft. (azaz a miskolci városi kórház) „Kiscsillagpont Kórház” pályázata, 4 milliárd 641 millió forintos támogatással – újságolta az Észak-Magyarországnak dr. Kovács Zoltán, a nonprofit közhasznú társaság ügyvezető igazgatója. Azt reméli, a jövő héten a hivatalos értesítést is megkapják, s mielőbb megköthetik a támogatási szerződést.

Ha ez gyorsan lezajlik, nincs akadálya a közbeszerzési eljárások lefolytatásának. Kérdésünkre: van-e remény arra, hogy az első kapavágásokról is tudósíthassunk idén, a válasz igen volt. A beruházás kivitelezésének ideje pedig a szerződéskötéstől számított 24 hónap. Arra, a választások nem kavarhatnak-e közben be, a válasz: „Nem vagyok politikus, azt nem tudom megítélni.”
– ÉM-SzK  –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s