Magyarország

2011.08.25. 19:50

Eltűnt egy fiatalember a Balatonban

 Balatonfenyves (MTI) -  Meghalt az a nagykanizsai fiatalember, aki Balatonmáriafürdő-alsón a strandon tűnt el csütörtök délután a vízben - közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-vel.

 Balatonfenyves (MTI) -  Meghalt az a nagykanizsai fiatalember, aki Balatonmáriafürdő-alsón a strandon tűnt el csütörtök délután a vízben - közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-vel. A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a korábbi információval szemben nem húsz, hanem huszonnégy éves férfi holttestét.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a fiatalember barátja riasztotta a rendőrséget, majd a kutatásba bekapcsolódtak a vízi mentők is. Egy ideig még reménykedtek abban, hogy kiúszott a partra, így ott is folytatták a keresést. A barát beszámolója szerint a vízbe fulladt fiatalember nem beugrott a vízibicikliről a vízbe mielőtt eltűnt, hanem a vízi jármű körül fürdőzött.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!