A kettőn eldöntené a Vegyész

Hazai környezetben szerepel hétfőn a Vegyész RC-Kazincbarcika férfi röplabda-csapata. A VRC hétfőn 17.30-tól kezdi meg a hazai bajnoki küzdelmeket.

Immár második éve a másik interligás magyar csapattal, a Kométa-Kaposvárral együtt a negyeddöntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe. A borsodiak ellenfele a CityLine NB I Liga alapszakaszának ötödik helyén záró Dág lesz, a párharc két győztes találkozóig tart.

Kidomborítani

– Egész héten teljes erőbedobással és jó hangulatban készültünk – mondta Daniel Oravec, a Vegyész vezetőedzője. – A célunk nem is lehet más, mint ott folytatni a szereplésünket, mint ahogyan a kupában a MAFC ellen tettük. Azaz a megfelelő komolysággal kell a pályára lépni, és már az elejétől ki kell domborítani a két csapat játékerejében lévő különbséget. Túl sok mindent nem is lehet ehhez hozzátenni, maximum annyit, hogy a párharcot szeretnénk a legrövidebb idő alatt, azaz a két meccsen eldönteni. Itthon pedig úgy szeretnénk nyerni, hogy kiszolgáljuk a kilátogató közönséget. A csapatból Fehér sérülése miatt nem szerepelhet, a többiek viszont bevethetőek.

A második összecsapást szerdán 18 órától rendezik meg Dágon.

A többi
További három párharcban is hétfőn kezdődnek a negyeddöntők, a párosítás:
Kométa Kaposvár – Szolnoki RKSI,
Phoenix-Mecanó-Kecskeméti RC – Dunaferr SE,
1. MCM RC Kaposvár – MAFC-Hartmann.