A két utolsó mérkőzésre figyelnek Mezőkövesden

Tóth László
Tóth László
Mezőkövesd – Tóth László szakmai igazgató, megbízott vezetőedző nyugalmat akar és türelmet kér.

Ismeretes, hogy a klub elfogadta Benczés Miklósnak, a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgócsapata vezetőedzőjének lemondását, majd az elnökség ideiglenesen Tóth Lászlót bízta meg a tisztség betöltésével.

Nem kommentálják

Az „örökös”, aki korábban már dirigálta a másodosztályú gárdát, csütörtökön délután ezt mondta az Észak-Magyarországnak:

– Most csak és kizárólag az utolsó két bajnoki összecsapásunkra koncentrálunk. Nem kapkodunk, van időnk arra, hogy megtaláljuk az új trénert. Azzal sem foglalkozunk, hogy a különböző lapok és internetes portálok időről időre találgatnak, ilyen-olyan, nálunk fel sem merült neveket dobnak be a köztudatba. A menedzserek vagy az újságírók „rémhíreit” nem kommentáljuk, és arról is felesleges variálni, hogy esetleg majd én viszem tovább a tavaszt, mert ezek csak spekulációk, vezetői szinten nem kerültek szóba. Nyugalmat akarunk, a szurkolóktól, és a velünk szimpatizálóktól pedig türelmet kérünk.

A matyóvárosiak pénteken pályára lépnek: Diósgyőrött 14 órakor kezdik a DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC felkészülési mérkőzést.

ÉM-KT
hirdetés


hirdet�s