A jövő tudósai a Miskolci Egyetemen

Miskolc – Fiatal kutatók országos konferenciáját rendezik a hétvégén a Miskolci Egyetemen.

A magyar doktoranduszhallgatók Tavaszi Szél elnevezésű konferenciájának a Miskolci Egyetem ad otthont március 31-től április 2-áig. A konferencia országos jelentőségét példázza, hogy a háromnapos rendezvényen 20 tudományos szekcióban és 52 alszekcióban mintegy 550 fiatal kutató tart majd előadást. Ahogy a Miskolci Egyetemet is tudományos sokszínűség jellemzi, úgy a Tavaszi Szél során is a legkülönfélébb tudományterületekkel foglalkozó fiatal kutatók osztják meg egymással gondolataikat, és építhetnek egymással gyümölcsöző kapcsolatokat.

A konferencián természetesen a Miskolci Egyetem fiatal kutatói is szerepelni fognak, hiszen a Műszaki Földtudományi, a Műszaki Anyagtudományi, a Gépészmérnöki és Informatikai, az Állam- és Jogtudományi, a Gazdaságtudományi, valamint a Bölcsészettudományi Karon egyaránt működik doktori iskola és PhD-képzés.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s