A jobbátlövő szerencsés balesete

Kéthetes bajnoki szünet után mutatják meg magukat a második vonalban szereplő férfi kézilabdacsapatok – a Tiszavasvári mindjárt belehúzott, szombaton (17 óra) az élcsoport masszív tagjának számító Tiszaföldvárt fogadja.

Az őszi „odavágón” mindössze egy góllal maradt alul a Bartha-legénység, amely akár kellemes meglepetést is szerezhet az idegenben „érdekes” eredményeket produkáló látogatóval szemben.

Ugyancsak hazai színtéren szerepel a Fehérgyarmati VSE-Fevill, amely vasárnap (16.00) az acélosnak számító Ózd megszorítására készül. Egy hiányzója mindenképp lesz a Falcsik-társulatnak – Kirvai János szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett, és bár megúszta komolyabb sérülés nélkül, a jobbátlövő nem bevethető.

A tabella tetején trónóló Derecske katlanjában próbál emlékezeteset alkotni a Mátészalkai MTK-Carmo Suzuki hölgykoszorúja. Az egyértelműen a bajnoki címre hajtó hajdúságiak még pontot sem vesztettek saját közegükben, mindazonáltal a szatmáriak megpróbálják megizzasztani esélyesebb ellenfelüket.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek