A játékvezető és az ajtó bánta…

Akt.:
A játékvezető és az ajtó bánta…
© Fotó: mentafloss.com
Miskolc – Sportpályára nem illő esemény történt az 1-0-s vendégsikerrel véget ért Tibolddaróc – Vatta megyei II. osztályú, Közép csoportos labdarúgó-mérkőzés előtt.

A hírek szerint a sportszervezetek egyik hivatalos képviselője – korábbi valós vagy vélt sérelme miatt – „nekiment” a játékvezetőnek, és az affér eredményeként még a bejárati ajtóban is kár keletkezett. Az incidenst a szemtanúk megerősítették, a dirigens a történtek ellenére a levezette a felnőtt találkozót.

Az üggyel kapcsolatban először megkerestük a tettlegesség állítólagos elkövetőjét, aki az esetet tagadta és nem kívánt nyilatkozni. Mivel a másik oldal, a játékvezető nyilatkozatadása a szövetség részéről tiltott, így Sajti Viktorhoz, az MLSZ megyei igazgatójához és Kurmai Zoltánhoz, a játékvezetői bizottság elnökéhez fordultunk, akik megerősítették, hogy tudnak a sajnálatos eseményről, amelynek vizsgálata az igazgatóság illetékes bizottságainak hatáskörébe tartozik.

Információink szerint valamennyi érintettet beidézték a fegyelmi testület szerda délutáni ülésére és meghallgatásuk után várhatóan ítéletet is hoznak majd. (A fejleményekre később visszatérünk.)

– ÉM-KT –


„Bízunk benne: kapunk egy új bejárati ajtót, pedig az nem tehetett semmiről”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.

„Nem tudom, hogy a játékvezetőnek lehet-e a játékos anyukáját szidni?”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.