A Jabil-úszás is kipipálva

By Szűcs István
A Jabil-úszás is kipipálva
Tiszaújváros – Az idei Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport sorozat második állomását, az úszást június 5-én, vasárnap rendezte meg a TVK-Mali Triatlon Klub Tiszaújvárosban, a Sportcentrum  25 méteres medencéjében.

A térítésmentes regisztráció során nem kevesebb, mint 242 sportember jelentkezett be, hogy teljesíthesse a 400 méteres kispróbát, vagy az 1000 méteres nagypróbát. A hosszabb távot választó dr. Márkus Gábor klubelnök által koordinált esemény levezénylését Lehmann Tibor, a klub vezetőedzője vállalta magára. A próbát megtisztelte jelenlétével Dankó Viktória, a névadó Jabil Circuit Magyarország Kft. operatív koordinátora.
A sorozat második ,,felvonásának” kipipálásával egyet jelentő célba érkezést követően mindenki átvehette az egyedi emblémázott Zoggs-úszósapkát, majd az uszoda előtt egy rögtönzött sütemény-parti is várta a próbázókat. A befutósátorban ingyenes egészségügyi méréseket is igénybe vehettek a résztvevők.

Zárás, futással

A 2011-es Jabil 3próba befejezését a az augusztus 12-én, pénteken megrendezendő Jabil 1/3 Maraton jelenti, ahol a pontvadászok egyéniben, vagy négy tagú váltóban futhatnak 3 pontért 3,5 km-t, illetve az edzettebbek egyéniben teljesíthetik a 7 pontos 14 km-t.  A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők próbafüzetét urnákba  gyűjtik majd tulajdonosaik között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A 18 pontot szerzők (mindhárom nagypróbát teljesítők) a sportszer-ajándékcsomagokon felül, esélyesek a fődíjra, a 2 személyes tengerparti nyaralásra.
További információ: TVK MALI Triatlon Klub, tel: 49/540-094, e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu, www.tvkmalitriatlon.hu

– SZIS –

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek