A hűségidő lejárta nélkül lehet készüléket cserélni a Telenornál

Törökbálint, 2015. július 15., szerda (MTI) – A régióban először, a Telenor mobil szolgáltató szerdától lehetővé teszi az ügyfeleinek, hogy a hűségidő lejárta előtt új készülékre cseréljék okostelefonjukat – mondta Christopher Laska, a magyar leányvállalat vezérigazgatója szerdán Törökbálinton, a cég székházában tartott sajtótájékoztatón.

A készülékek sokkal gyorsabban fejlődnek, mint ahogy a 2 éves hűségidő lejárna, ezért igényelték az ügyfelek a módosítást – tette hozzá a vezérigazgató.

Az okostelefon árába beszámítják a régi készülék árát, de a csere díja attól is függ, hogy hány hónap van hátra a hűségidőből. A beszámított készülékeket egy külső cég veszi át és értékesíti.

A nemrégiben lezajlott tarifaemelésről az MTI annyit tudott meg a társaság illetékesétől, hogy a lakossági ügyfelek csaknem egésze elfogadta azt. Ennek oka, hogy a váltással automatikusan hozzáférhettek a 4G szolgáltatáshoz, illetve előnyösebb szolgáltatásokat tartalmazó csomagokhoz juthattak. A többlet tarifa ötven forinttól néhány száz forintig terjed.

– MTI –