A hőségben is dolgoznak Cigándon

Zajlanak a munkálatok
Zajlanak a munkálatok - © Fotó: ÉM
Cigánd – Tovább folytatódnak a településen a járda- és útfelújítások.

Miután Cigándon befejezték a vadonatúj járda térkövezését az Arany János és az Árpád utcában, már javában zajlanak a munkálatok az Új élet utcában is.

Megújul a burkolat

Itt a Cigánd Településüzemeltetési és Városfejlesztő Kft. dolgozóinak segítségével teljesen megújul az útburkolat, valamint a már meglévő járdaszakaszt is tovább építik a Hajnal utca irányába. Ezzel egy időben jelenleg az útszegélyek elhelyezése zajlik a Dózsa György utca kereszteződésétől kezdődően. A helyiek tudják, hogy szinte kivétel nélkül minden utcára ráférne a fejlesztés, de mindig csak annyit tudnak haladni, amennyit az önkormányzati „keret enged”. Sok idő eltelt a legutóbbi fejlesztések óta (Ságvári E., Ady E., Rózsa F. utcák), ezért igyekeznek minden lehetőséget megragadni a pályázatokkal, amelyekből forrást remélhetnek.

Az önkormányzat köszönetet mond minden dolgozónak, akik a borzasztó hőségben is rendületlenül teszik a dolgukat. Egyúttal felhívják az autósok, kerékpárosok, gyalogosok figyelmét, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az említett útszakaszon!

ÉM