A hónap előadása: Döntöttek az olvasók

Akt.:
Harsányi Attila A Cirkuszhercegnő jelenetében
Harsányi Attila A Cirkuszhercegnő jelenetében - © Fotó: ÉM
Miskolc – A Cirkuszhercegnő lett a hónap előadása októberben, a Miskolci Nemzeti Színház produkciói közül.

Színházszerető olvasóink dönthetnek hónapról hónapra a címről. A Miskolci Nemzeti Színház repertoárján szereplő műsorok közül választhatnak, azt támogathatják, amelyik legjobban megnyerte a tetszésüket.

Miért tetszett?

Szavazni kiadónk portálján, a Borsod Online-on lehet. Októberben a legtöbb támogatást A Cirkuszhercegnő Szabó Máté rendezte változata kapta.

Többen meg is indokolták, hogy mivel érdemelte ki a voksukat. „Egy újabb szuperelőadás, Miller Zoltán, és Dobó Enikő előadásában. Nagyon tetszik a történet, és a színészek játéka”. Vagy: „Személy szerint Harsányi Attilát emelném ki, magasan vitte a péntek estét”. Vagy: „Szegedi Dezsőt és Salat Lehelt emelném ki a mellékszereplők közül”. És: „kifejezetten tetszett, hogy az előadásban szerepeltek igazi cirkuszosok is”.

A szavazás novemberben is folytatódik, tartsanak velünk a színházban és a Borsod Online-on is!

ÉM


Jelenet a Lear halála című előadásból: Rózsa Krisztián és Harsányi Attila
Miskolc - Mi tetszik a színházban? Döntsön a közönség! Ebben a színházi évadban is a közönség dönthet a hónap előadásáról. A tudnivalók: akárcsak az előző szezonban, most is arra kérjük lapunk olvasóit: segítsenek dönteni róla, melyik lehet a hónap előadása a Miskolci Nemzeti Színházban. A BOON-...

Miskolc - A közönség dönthet ebben az évadban – a Miskolci Nemzeti Színház, az Észak-Magyarország és a Borsod Online több lehetőséget is kínál a nézőknek, hogy véleményt nyilvánítsanak a 2018/2019-es szezon előadásairól. Kérdésünk: melyik előadás érdemli ki a hónap előadása címet a Miskolci Nemze...