A héten leállnak a távhőszolgáltatók

Illusztráció
Illusztráció
A Miskolci Hőszolgáltató Kft. a kedvező időjárás alakulása miatt a fűtésszolgáltatást a lakossági felhasználók esetében április 13-án megszünteti. Sárospatakon hivatalosan április 15-én ér véget a távhőszolgáltatás – tudtuk meg a szolgáltatótól. A 910 lakást ellátó rendszer azonban május 15-ig készenlétben áll.

Miskolc

A Miskolci Hőszolgáltató Kft. a kedvező időjárás alakulása miatt – a fűtési idény hivatalos befejezése előtt – a fűtésszolgáltatást a lakossági felhasználók esetében április 13-án megszünteti.

Felhívják a lakossági felhasználók figyelmét, hogy az esetleges fűtési igényeket, az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek együttesen kérhetik. A további fűtési igényekről a hőszolgáltató üzem központi diszpécserszolgálatánál a 46/379-360, vagy a 379-450-es telefonszámon, illetve írásban a közös képviselők, vagy fűtési megbízottak rendelkezhetnek.

A közületi felhasználókat a fenti intézkedés nem érinti. Fűtésszolgáltatás-ukat erre vonatkozó külön igény esetén szüntetik meg.

 

Sárospatak

Igény szerint lehetőség nyílik a fűtési szezon meghosszabbítására, amennyiben az időjárás megkívánja. Mint megtudtuk, a pataki rendszer olyan kicsi, hogy nem okoz gondot az újraindítás, és elég hamar érződik a hatása a lakásokban.

Természetesen ebben a hónapban már csökkentett összegű részszámlát kapnak a fogyasztók.

-bg-