A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool

Akt.:
A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool
A piacvezető energiaital-gyártó Hell Energy az elmúlt években minden nyári és téli szezonra limitált ízű energiaitalt dobott piacra.

Bár idén úgy néz ki, hogy az igazi nyárra még várnunk kell, de a 2016-os Hell Summer Cool-k már kaphatóak. A pink guava és a málna-lime ízű energiaitalok nem csak ízükben, de csomagolásukban is tökéletesen visszaadják a nyár hangulatát.

Ki ne szeretne a nyárra energiával feltöltődni? Ezen a nyáron nem csak a napfény, de a Hell Energy is gondoskodik erről, hisz idén is valami újdonsággal rukkolt elő a piacvezető energiaital gyártó. A legújabb limitált Summer Cool energiaitalai idén is üdítő gyümölcsös – málna-lime és pink guava – ízeivel a hosszú, forró nyári napok tökéletes kiegészítői. A tartósítószer-mentes hűsítő italok alkoholmentes koktélok alapjaként nem csak energiával töltenek fel, de bármelyik bulin megállod velük a helyedet.

A Hell termékekre már megszokott elegáns, letisztult design az idei limitált italoknál is megjelenik a rájuk jellemző magas minőséggel együtt, mindemellett tökéletesen párosul a szezon vidám színvilágával és visszaadja a nyár hangulatát.

Az újdonságok a megszokott minőségben, 32 mg / 100 ml koffeintartalommal készülnek és májustól elérhetőek a boltokban.