Helyi közélet

2015.12.09. 10:37

Tolvajpárost fogtak Mezőkövesden

Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 8-én történt rendőrségi eseményeiből.

Mezőkövesd, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 8-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. december 8-án a mezőkövesdi rendőrök két személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság V. Elemér 35 éves dormándi és R. Andrea 34 éves füzesabonyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyeket 12 óra 30 perc körüli időben az egyik mezőkövesdi áruházban különböző szeszes italok eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában