Friss hírek

2009.01.07. 10:29

AMERIKAI FUTBALL: Letartóztatták a San Diego játékosát

<p>Ittas vezetés miatt letartóztatta a rendőrség az észak-amerikai profi amerikai futball-ligában (NFL) szereplő San Diego Chargers elkapóját, Vincent Jacksont. Az eset helyi idő szerint kedd hajnalban történt. A San Diego öt nap múlva sorsdöntő meccset játszik a Pittsburgh Steelers ellen.</p>

Az egyenruhások hajnali fél háromkor állították meg a sportolót, és miután megfújatták vele a szondát, kiderült, hogy alkoholos állapotban vezetett. Jackson négy éve szerepel az NFL-ben, és az idei volt élete legjobb szezonja: 59 elkapásával 1098 yardot futott és hét touchdownt ért el.

"Értesültünk Vincent botrányos esetéről" - áll a Chargers általános igazgatójának közleményében. "Érthető módon nagyon csalódottak vagyunk. Nagyon komolyan vesszük az ilyen eseteket, de csak azután döntünk a szankciókról, hogy megvizsgáltuk a történteket" - folytatódik a közlemény.

A San Diego a múlt hét végén legyőzte az Inianapolis Colts-ot, és ha vasárnap legyűri a Pittsbugh-öt, akkor a Tennessee Titans - Baltimore Ravens párharc győztesével küzdhet meg a döntőbe jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!