A használtautók között hirdetik a miskolci villamosokat

Akt.:
A használtautók között hirdetik a miskolci villamosokat
Miskolc – Az ismert használtautó portálon akadtunk rá a jó öreg miskolci bécsi villamosokra. Másfél millió+áfáért meg lehet venni, csak legyen pénze elszállítani.

A hasznaltauto.hu-n nem csak a nagyfater öreg Wartburgja, Ferrari vagy nullkilométeres lőcsös szekér vehető, hanem miskolci villamos is. Mint ismert: a Zöld Nyíl révén forgalomba állt új miskolci „villamosflottával” a régi bécsi szerelvények és a Tátrák többsége feleslegessé vált. Júliusban Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője úgy nyilatkozott, hogy a régi villamosok eladása folyamatban van, de információval az eladás sikeres lebonyolítása érdekében később tudnak csak szolgálni. Azt nem gondoltuk volna, hogy a „sikeres lebonyolítás” egy netes hirdetés lesz, de az mindenképpen optimizmusra adhat okot, hogy az oldal már 874 megosztásnál jár.

becsi_villamos

Egy olvasónk felhívta a hirdetésnél megtalálható számot, hogy egy ismerőse kávézót nyitna egy piros bécsiben. Elmondták neki, hogy van még eladó villamos, szám szerint nyolc, viszont arra készüljön fel, hogy nem olcsó a szállítás, mert csak a fővárosig 720 ezer + áfa. A vendéglátóipari egység nyitás egy tömegközlekedési eszközben nem az ördögtől való. Pécsett a belvárosban egy sárga villamos áll a belvárosban egy jó ideje, ahol kávézni lehet, Budapesten pedig a Déli Pályaudvar mellett egy vasúti kocsiban működik étterem. Szóval nem egy elvetélt ötlet, a feelingje pazar.

Ha esetleg nem krimót akar a vevő és van egy villamospályája akkor nem árt tudni, hogy mit kap az ember a pénzéért. Mit tud a jó öreg miskolci villamos? A cabrio változat kizárva az áramszedő miatt, meg picit zörög is, de annyi baj legyen. A teljesítményével csajozni lehetne, mert 408 lóerő dobog a kis szívében, na meg húsz méter hosszú, 69-es évjáratú és ugye piros, amire harapnak a nők. Ugye érzik mennyire szexi a kis dög?

– BOON –


Régi miskolci villamosokat vegyenek!

Miskolc – A vételár a vevőre és az eladóra tartozik, egyelőre. tovább »