Bulvár, celeb

2007.12.03. 16:24

Megkezdte világkörüli turnéját a Spice Girls

<p>Az újra összeállt brit lánybanda, a Spice Girls megkezdte világkörüli koncertkörútját - adta hírül az AFP francia hírügynökség hétfőn. <dia width="850" height="630" alt="Spice Girls 2007. 11. 23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spice_Girls_2007__11__23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Spice Girls 2007. 11. 23." /></a></dia></p>

Az első állomás a kanadai Vancouverben volt, ahol több mint 15 ezer rajongó várta az együttest, helyi idő szerint vasárnap este (magyar idő szerint hétfőn reggel) . Az öt énekesnő nyolc év után először állt újra együtt a színpadon egy teljes, másfél órás koncert erejéig.

A vasárnap esti fellépésen technikai problémák miatt majdnem minden szavuk érthetetlen volt, de a rajongók így is be tudtak kapcsolódni a dalokba. A lányok koreográfiáját tíz férfi táncos műsora egészítette ki, egy gép pedig ezüst konfettit szórt a levegőbe.

Az öt énekesnő, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown és Melanie Chisholm igyekezett megmutatni, hogy már nyoma sincs köztük az ellentéteknek, ami a kilencvenes évek végén az együttes felbomlásához vezetett.

Az első közös fellépésre nem csak a régi rajongók mentek el, hanem tizenéves lányok is, akik nem emlékezhetnek az egykori lánybandára. A vancouveri előadáson volt egy brit nő, aki azt mondta, a Spice Girls zenéjén nőtt fel, és most az Egyesült Államokból érkezett a koncertre. "Vidám zene, és nem veszik magukat túl komolyan" - magyarázta rajongását.

A Spice Girls turnéja öt kontinens érint. Az európai rajongók Londonban, Kölnben és Madridban láthatják a brit lánybanda élő fellépését.

Az együttest 1994-ben alapították, és világszerte körülbelül 55 millió lemezt adtak el. A lánybanda akkor oszlott fel, amikor az egyik énekesnő, Geri Halliwell 1998-ban otthagyta a csapatot.

A lányok közül csak Melanie Chisholm és Geri Halliwell szólókarrierje mondható sikeresnek. Victoria Beckham a csapat felbomlása óta leginkább arról híres, hogy a világszerte ismert brit focista, David Beckham felesége.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!